Gemeentebelangen is blij dat de gemeente er alles aan doet om sportclubs in Purmerend helpt, bijvoorbeeld met leningen of garantstellingen. Afgelopen week kwam ter sprake dat Rugby Club Waterland met een garantstelling veel vooruitgang kan boeken.

GBP-raadslid Rijn Buskoop was dan ook zeer blij dat de gemeente de rugbyclub helpt waar mogelijk. Wat Buskoop betreft zou dit vaker kunnen gebeuren: “Met een heel laag financieel risico is een garantstelling geen probleem voor de gemeente én kunnen sportclubs goed geholpen worden. Dat is heel goed voor onze stad.”

Rugby Club Waterland is een rugbyclub die op hoog niveau speelt en waar mensen in Purmerend en omstreken geïnteresseerd in zijn. GBP wenst de club nog veel successen toe in de toekomst!