Structuur

Een partij waar de leden écht de baas zijn. Dat is Gemeentelangen: georganiseerd van onderop uit de Purmerendse samenleving.

Organisatie

Gemeentebelangen is een democratische partij. Net als in de gemeente inwoners de baas horen te zijn, zijn de leden dat bij ons. De Algemene Ledenvergadering kiest het bestuur, keurt het partijprogramma goed en neemt besluiten over alle belangrijke zaken. Het bestuur voert het door de leden goedgekeurde beleidsplan uit en vertegenwoordigt de vereniging. Lid worden? Dat kan! Klik daarvoor hier.

Financiën

We zijn zeer open over onze inkomsten en uitgaven. Gemeentebelangen verkrijgt haar inkomsten vanuit de leden en een afdrachtsregeling voor raadsleden. Met dat geld kunnen we campagnes opzetten, Gemeentebelangen promoten en evenementen organiseren voor onze leden.

Beleid

Gemeentebelangen kent een beleidsplan wat goedgekeurd wordt en aangepast kan worden door de leden. De komende drie jaar zet de partij in op het zorgen voor een stabiele basis onder Purmerenders en de partij nog meer over het voetlicht brengen als dé partij voor alle Purmerenders. Actief de straat op gaan en in gesprek gaan met inwoners is hierbij onze leidraad. Daarbij gaan we ook altijd op zoek naar inwoners die mee willen denken in en met de partij.